‘National Treasure’ bliver til en serie på Disney plus

Af: Lou von Brockdorff

Det nyeste projekt, som Disney plus har offentliggjort, er en adventureserie på 10 afsnit.

Indtil videre har vi fået to ‘National treasure’ film. Den første kom i 2004, og den anden i 2007, hvor Nicolas Cage spillede hovedrollen, Benjamin Gates, i dem begge.

Der har længe været tale om en tredje film i serien, men mens vi venter på nyt om den, har Disney offentliggjort at de vil tilføje en serie til franchisen. Serien vil tage udgangspunkt i seriens univers, men også byde på helt nye eventyr.

Projektet bliver skrevet af manuskriptforfatterne Marianne og Cormac Wibberley, som også skrev den oprindelige film. Desuden skal Jerry Bruckheimer producere.

Efter sigende kommer serien til at omhandle karakteren Jess Morales, der skal bære faklen videre for Benjamin Gates. Derfor er det ikke utænkeligt, at Nicolas Cage også vender tilbage, dog nok i en mindre rolle – måske i stil med Jon Voights karakter i de to oprindelige film.

Serien er stadig i udviklingsstadiet, så der går noget tid endnu, før den finder vej til Disney plus. Samtidig er arbejdet på en tredje ‘National Treasure’-film stadig undervejs, og der er indtil videre ingen planer om at skrotte det projekt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: