‘Star Wars: The Holiday Special’ på Disney +

Af: Lou von Brockdorff

‘Star Wars: The Holiday Special’ er legendarisk, for at være et af de værste tv-programmer som nogensinde er sendt i USA. Og nu kommer der en lille del af den på Disney+.

Det drejer sig om den animerede kortfilm ‘The Story of the Faithful Wookie’, der i sin tid introducerede den maskerede dusørjæger Boba Fett, inden han for første gang optrådte i kød og blod i ‘Star Wars: Episode V – Imperiet slår igen’ to år senere. 

Den animerede del, skulle være noget af det mest velfungerende fra tv-specialen – måske derfor det kommer på streamingtjenesten. Mens resten af det notoriske makværk bliver ikke umiddelbart tilgængeligt på Disney+, hvilket næppe udløser den store sorg blandt ‘Star Wars’-fans.

Derudover frigiver Disney også de to tv-film fra midten af 1980’ene om de nuttede ewoks – med titlerne ‘Caravan of Courage: An Ewok Adventure’ og ‘Ewoks: The Battle for Endor’.

Hvis man hellere vil se noget godt, og velfungerende ‘Star Wars’, som også er animerede, så ligger ‘Star Wars: The Clone Wars’ og ‘Star Wars Rebels’ på Disney+.

Derudover ligger alle ‘Star Wars’-filmene og ‘The Mandalorian’-serien også der, så der er nok underholdning for alle ‘Star Wars’-elskere.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: