Elizabeth Moss vil lave film om en bjørn på kokain

Af: Lou von Brockdorff

Det lyder for vildt til at være sandt, men filmen er faktisk baseret på virkelige begivenheder.

Elizabeth Moss er mest kendt som skuespillere, men har godt igang med en skuespilskarriere. Efter debuten ‘Pitch Perfect 2’ fra 2015 og ‘Charlie’s Angel’ fra sidste år, er hun nu klar til at lave sin tredje film, og sin første thriller, der har titlen ‘Cocaine Bear’.

Filmen er baseret på en virkelig hændelse fra Kentucky i 1985, hvor en lokal narkosmugler kastede over 30 kg kokain ud fra sit fly og ned i en skov. Her fandt man senere en sortbjørn, der tilsyneladende var død af en narko-overdosis. 

Manuskriptet er skrevet af Jimmy Warden, der sidste år skrev Netflix-filmen ‘The Babysitter: Killer Queen’, mens makkerparret Phil Lord og Chris Miller, som har lavet ‘Spider-Man: Into the Spider-verse’ og ’22 Jump Street’ fungerer som producere på projektet.

Selvom det er en thriller, lader det derfor alligevel til at filmen, måske får en lidt komisk vinkel.

‘Cocaine Bear’ skulle starte optagelser til sommer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: