Chris Evans er færdig hos Marvel

Af: Lou von Brockdorff

Marvel-bossen Kevin Feige, har været ude og afblæse rygterne om at Captain America vender tilbage.

I januar begyndte rygterne om en mulig tilbagevenden for Captain America i Marvels superhelteunivers, selvom han overleverede skjoldet i ‘Avengers: Endgame’. I forbindelse med promoveringen af den nye Disney+ serie ‘The Falcon and the Winter Soldier’ aflivede Kevin Feige dog de rygter.

Til Entertainment Weekly sagde han: ‘Jeg svarer sjældent på rygter omkring noget længere, fordi det altid overrasker mig, hvad der sker, men det rygte, tænker jeg, at manden selv aflivede ret hurtigt.’

Manden selv er selvfølgelig skuespilleren Chris Evans, der rigtignok hurtigt var ude i pressen og fortælle, at han ikke havde hørt noget om, at han igen skulle iføre sig det amerikanske flag og ubrydelige skjold.

Chris Evans går dog ikke arbejdsløs lige med det samme, da han lige nu er bekræftet til at være med i flere projekter. B.la. et remake af musicalen ‘Little shop of Horrors’ og Buzz Lightyear solofilmen ‘Lightyear’.

Den næste Marvel film som vi kan se frem til er ‘Black Widow’, som får premiere den 6.maj.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: