‘Ginny & Georgia’: Netflix laver endnu en serie vi kan få Corona tiden til at gå lidt hurtigere med

Anmeldt af: Helena Tindø

‘Ginny & Georgia’ er underholdning vi ser, uden at vi bliver meget klogere, men serie som tids fordriv er altid dejligt at have på listen, ikke?

Drama komedien Ginny and Georgia fik mig fanget hurtigt, med en masse karakteristiske unge mennesker og en meget ekstrem mor.

Ginny (Født Virginia) er 15 år og kæmper med at flytte rundt hver gang hendes kun 15 år ældre mor, har behov for at stikke af fra endnu et mislykket forhold. Georgia, som er moderen, har siden hun var 14 år klaret sig selv, og det har ikke altid været let. Hun har også brugt mange forskellige metoder igennem de 16 år hun har været stykket af hjemme fra, for at kunne opnå sin drøm om et stabilt og sikkert hjem. Familien som består af Ginny, hendes mor og lille bror Austin (Ja de er alle opkaldt efter steder i USA) flytter til en ny by, med et håb om at det skal være der hvor de slår rødder. I starten virker det også som det helt perfekte sted, i hvert fald for Ginny, hun for hurtigt en masse gode venner og en sin første kæreste, sammen med en masse andet ungdoms drama. 

Georgia som før nævnt har brugt mange år på at kæmpe for at falde til, for hurtigt styr på byen og bliver hurtigt et kendt ansigt. Hun er en kvinde der for det hun går efter, også selvom det engang i mellem kræver nogle lidt sketchy løsninger. På samme tid med at hun kæmper med at blive en del af byen, kæmper hun med sin afdøde mands eks omkring udbetalingen af arven, hvilket også er et helt drama i sig selv. Serien byder på en masse forskellig historie, Racisme, Feminisme, at finde sig selv, ensomhed, udforske sin seksualitet, have problemer med sin krop osv.

Der er rigtig mange emner det bliver taget op, så der er noget for mange unge mennesker, som man måske kan genkende ved sig selv. Desværre syntes jeg ikke der bliver gravet meget ned i disse emner og man sidder lidt med en tom følelse af ikke rigtig blive udfordret desværre, så det ender med bare at blive en hyggelig underholdnings serie, der favoriserer et kærlighedsdrama i stedet for nogle af de andre emner (måske vigtigere) tema som de kun let berør, hvilket jeg syntes er ærgerligt.

I serien møder vi hurtigt Ginnys nye bedste veninde, en hyper Maxine, som skaber en masse energi i serien, på samme tid med at hun takler sin teenager problemer. Maxine har også en badboy af en tvillingbror Marcus, som Ginny bliver meget tæt med, da de deler en masse hemmeligheder ude på badeværelset og andre steder. Ginny og Maxine, er også en del af pige gruppen M(axine)A(bby)N(ora)G(inny) – MANG, hvor en masse ”high-school” drama og så for lov til at udspille sig, men man kommer på samme tid også til at holde af hver af pigerne, dog håber jeg at man måske for lov at lære dem bedre at kende, da man kun meget kort er blevet introduceret til deres problemetiker.  

I forhold til skuespillerne så er både Georgia (Brianne Howey) og Ginny (Antonia Gentry) rimelig nye til at bære så stor en del af en serie, hver for sig er jeg hel vild med deres måde at fortolke deres roller på, desværre kan man ikke altid mærke deres kemi som mor og datter, et forhold som dog også er meget kompliceret.

Resten af skuespillerne i serien er også forholdsvis ukendte ansigter, hvilket har gjort at folk måske er mere sultne efter at vide hvem der står bag rollerne af denne rimelig populære serie.

Pilotafsnittet er instrueret af Anya Adams, som er bedst kendt for at instruere ‘Black-ish’, ‘Fresh off the Boat’ og ‘The Good Place’, som også alle er komedie drama serier.

Netflix har endnu engang lavet en flot produktion, hvor billederne står skarpt, men ligesom med manuskript og handling, kaster de sig ikke ud i meget nyt desværre, men det er nok hvad man kan forvente af et komediedrama. Jeg syntes at de skal have små 4 søde chaplins!

‘Ginny & Georgia’ kan ses på Netflix

Første sæson har 10 afsnit med en spilletid på ca 60 minutter

Du kan se traileren her: https://www.youtube.com/watch?v=QsacpJwXCO8

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: