Scott Cooper og Christian Bale laver tredje film sammen

Af: Lou von Brockdorff

Cooper og Bale samarbejdede for første gang på thrilleren ‘Out of the Furnace’ i 2013, og i 2017 lavede de den kritikerroste western ‘Hostiles’.

Cooper startede selv ud som skuespiller, men siden han debuterede som instruktør med den Oscar-belønnede ‘Crazy Heart’, har han kun arbejdet bag kameraet.

To gange har han indtil nu succesfuldt instrueret Bale, Men nu går de to mænd sammen på endnu et projekt. Denne gang bliver det thrilleren ‘The Pale Blue Eye’.

‘The Pale Blue Eye’ kommer til at foregå i 1830, hvor Bale skal spille en garvet detektiv, der efterforske en række mord på et militærakademi. Med som assistent får han selveste Edgar Allen Poe.

Poe er en af verdens største forfattere gennem tiderne, og Cooper fortæller Deadline, at hans film bliver en hyldest til Poes klassiske krimier. Om hyringen af Christian Bale udtaler instruktøren:

‘Jeg har drømt om at lave denne film i mere end et årti, og heldigvis for mig har Christian nu den helt rette alder til at spille hovedrollen. Han var alt for ung, da jeg for første gang overvejede at lave filmen. Film skal laves på det helt rette tidspunkt. Christian er altid i høj kurs, og det bliver en fornøjelse for mig at lave filmen sammen med ham.

Det vides ikke endnu hvornår ‘The Pale Blue Eye’ får premiere.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: