Michael Fassbender skal spille med i ny Fincher-film

Af: Lou von Brockdorff

David Fincher har indgået et samarbejde med Netflix, om en række film, og nu er stjernen i hans næste film blevet offentliggjort.

Fincher lavede sidste år ‘Mank’, og hans samarbejde med netop Netflix fortsætter formentlig nogle år endnu, idet filmmageren for nylig udtalte:

“Jeg har aldrig været mere glad for en arbejdsplads, end jeg er for Netflix. De opbygger et skatkammer. Det er dejligt med et sted, hvor film kan eksistere, uden at de skal tvinges ind i en ‘spandex-sommer’ eller ‘lidelsesvinter’.”

Det er nu kommet frem at det er Michael Fassbender som skal spille hovedrollen i thrilleren ‘The Killer’, som bliver Finchers næste film. Fassbender har spillet med i film som ’12 years a Slave’, ‘Shame’ og ‘X-men’, men dette bliver hans første Fincher-film.

David Fincher vender tilbage til en genre han kender ganske udemærket, da han er manden bag filmene ‘Se7en’ og ‘The Zodiac’. Med ‘The Killer’ bliver Fincher også genforenet med manuskriptforfatteren på ‘Se7en’, nemlig  Andrew Kevin Walker.

‘The Killer’ er baseret på tegneserien af samme navn, der handler om en koldblodig lejemorder, som begynder at udvikle en samvittighed, hvilket får ham til at bryde følelsesmæssigt sammen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: