Hugh Grant skal spille skurk i ‘Dungeons & Dragons’ film

Af: Lou von Brockdorff

Den ‘Dungeons & Dragons’ film fra 2000, er i dag set som en af de største filmflops nogensinde. Nu prøver man endnu engang, at lave en film baseret på spillet.

Og man må sige at skaberne bag filmen prøver, da de netop har offentliggjort at de har hyret charmebøffen Hugh Grant til at spille skurk i filmen. Udover ham har de også hyret ‘Bridgerton’ stjernen Regé-Jean Page og ‘It’-stjernen Sophia Lilis. De tre får også selskab af Chris Pine og Michelle Rodriguez.

Dermed er det virkelig et stjernecast som der allerede nu er tilknyttet projektet.

Ligesom den første ‘Dungeons & Dragons’-film er den nye baseret på Hasbros vildt populære rollespil af samme navn, der har fortryllet millioner af fans i snart 50 år, og som er gennemsyret af fantasy-figurer som drager, troldkvinder og riddere.

Instruktøren bag den oprindelige ‘Dungeons & Dragons’-film, Courtney Solomon, er også med om bord på den nye film som producer, da han ejer filmrettighederne til franchisen.

Den nye film instrueres og skrives, af makkerparret John Francis Daley og Jonathan Goldstein, som tidligere har lavet komedierne ‘Vacation’ og ‘Game Night’. De arbejdede også i fællesskab på manuskriptet til ‘Spider-Man: Homecoming’.

‘Dungeons & Dragons’ filmen skulle få premiere til maj næste år.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: