Fortsættelse på vej til ‘The Nightmare Before Christmas’

Af: Lou von Brockdorff

Hvis du altid har tænkt over hvad der skete, efter handlingen i ‘The Nightmare Before Christmas’, så kan du snart få svaret.

‘The Nightmare Before Christmas’ er fra 1993, men bliver stadig set af mange som en juleklassiker, og er en af de første rigtigt store stopmotionfilm.

Filmen er instrueret af Henry Selick, og ikke af Tim Burton, som mange tror. Men Burton har dog skrevet manus.

I fortsættelsen, som kommer i bogform, ser vi tingene fra kludedukken Sallys perspektiv, som er den ene hovedrolle i filmen, og er håbløst forelsket i Jack i det meste af ‘The Nightmare Before Christmas’.

I bogen lever hun og husbonden Jack Skellington lykkeligt som monarker i Halloween Town, men idyllen brydes, da Sally ved et uheld slipper en mystisk fjende løs, hvilket sender hende på et helt nyt og spændende eventyr.

For at løse mysteriet og komme fjenden til livs må Sally nemlig drage til de øvrige højtidsverdener – heriblandt en helt ny, der endnu ikke er blevet udforsket i den originale film. På rejsen opdager Sally nye hemmeligheder om sin fortid, alt imens hun kæmper for at redde sin verden og sit folk fra den skræmmende trussel.

Bogen er skrevet af Shea Ernshaw, og skulle komme i juli 2022.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: