Den næste Supermand bliver sort

Af: Lou von Brockdorff

J.J. Abrams er klar til at tage Supermand-franchisen i en ny retning. Nu er spørgsmålet bare, hvem der skal spille superhelten.

Det bliver i samarbejde med Warner bros. og DC at J.J. Abrams skal lave den nye reboot af superheltefilmene. Det bliver ikke første gang Abrams prøver sig med en ‘Supermand’-film, da han skrev filmen ‘Superman: Flyby’ i 2002, som aldrig blev til noget.

Det der gør denne omgang anderledes, er at Supermand i den nye reboot bliver en sort mand. Det har ellers været Henry Cavill, som har spillet den nyeste udgave, af den ikoniske figur, men med det nye reboot, mener flere at hans tid nu er ovre.

Bag manuskriptet på den nye film, står journalist og forfatter Ta-Nehisi Coates, der tidligere har gjort sig bemærket med bestselleren ’Between the World and Me’, der omhandler racisme i USA og vandt National Book Award for Nonfiction i 2015.

Coates har desuden tidligere skrevet en række Marvel-tegneserier om den populære Black Panther, så det er ikke første gang, at hans værker har en sort superhelt i front.

I Supermand-tegneserierne har der tidligere været flere afro-amerikanske udgaver af Supermand – ingen af dem har dog været Clark Kent, men derimod karakterer fra andre dimension som fx Calvin Ellis og Val-Zod.

Det store spørgsmål er nu, hvem der skal overtage rollen fra Cavill, og spille Supermand i den nye film? Nogle af budene er lige nu; Michael B. Jordan, som spillede med i ‘Creed’, Jonathan Majors, fra ‘Lovecraft Country’, John David Washington, fra ‘Tenet’ og Regé-Jean Page fra ‘Bridgerton’.

Det vides ikke hvornår filmen får premiere.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: