Bruce Campbell dukker nok op i ‘Doctor Strange 2’

Af: Lou von Brockdorff

Sam Raimi er den nye instruktør på ‘Doctor Strange 2’, og derfor er det vel oplagt at forvente, at se Bruce Campbell dukke op i filmen.

Raimi og Campbell begyndte deres samarbejde i starten af deres karrierer med filmen ‘The Evil Dead’ fra 1981. Og i løbet af de sidste mange år, har Campbell spillet med, eller haft cameos i Raimi-film.

Det vides derfor endnu ikke om Campbell denne gang får endnu en cameo, eller får en større rolle i filmen, som har fået titlen ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’.

Bruce Campbell har selv afsløret at han spiller med i filmen, da han lagde et billede op på twitter med denne tekst: “Mand, det var sjovt at arbejde i en særlig by med en særlig instruktør på en særlig film med en særlig skuespiller!

‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ bliver for tiden skudt i netop London, og Bruce Campbell har ellers ingen kommende projekter på IMDb. Så selvom intet er officielt, kan vi nok godt forvente, at Bruce Campbell dukker op i den kommende Marvel-film.

Filmen skulle få premiere den 25.marts 2022

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: