Snart kommer ‘Wonder Woman 1984’ på HBO Nordic

Af: Lou von Brockdorff

Så er det godt nyt til ‘Wonder Woman’- fans! Vi behøves ikke at vente på at biograferne åbner, før vi kan se ‘Wonder Woman 1984’.

Tilbage i November annoncerede Warner Bros. at ‘Wonder Woman 1984’, vil få premiere på HBO Max, samtidig med en mulig biografpremiere i USA.

For 2 måneder siden havde filmen så premiere i USA, og nu er der kommet en mere konkret dato på hvornår vi kan se den her. Vi skal nemlig ikke vente så længe, da det allerede vil være fra den 26.marts, at vi kan se filmen på HBO Nordic.

Det er altså kun 8 dage efter, at Zack Snyders ‘Justice League’-cut, lander på samme streamingtjeneste.

I ‘Wonder Woman 1984’ står den slagkraftige superheltinde, spillet af Gal Gadot, overfor hele to superskurke i skikkelse af Max Lord og Cheetah. som bliver spillet af Pedro Pascal og Kristen Wiig.

På grund af coronapandemien har ‘Wonder Woman 1984’ blot indtjent 160 mio. dollars tilsammen i alverdens biografer, mens den første film indtjente godt 820 mio. dollars på verdensplan tilbage i 2017.

Warner Bros. har dog allerede givet grønt lys til en tredje film, om den kvindelige superhelt, som igen vil blive instrueret af Patty Jenkins.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: