Daniel Radcliffe er pinlig berørt over sit skuespil i ‘Harry Potter’-filmene

Af: Lou von Brockdorff

Daniel Radcliffe blev verdenskendt, da han som 11-årig spillede vores allesammens troldmandshelt. Men Radcliffe indrømmer nu selv at hans skuespilspræstation til tider ikke var den bedste.

Radcliffe spillede rollen som Harry Potter i 8 film, hvor den sidste kom i 2011. Siden da har Radcliffe ikke haft de største roller, men har spillet mange roller i forskellige serier, og lidt mindre film.

Han er dog stadig meget taknemmelig overfor den start han fik på karrieren, og de film han var med i. I et nyt interview udtaler han til Empire: “Jeg er utroligt taknemmelig for hele den oplevelse. Den gjorde det klart for mig, hvad jeg gerne ville lave i resten af mit liv. Man er virkelig heldig, når man opdager det i så tidlig en alder.”

Når det kommer til snakken om hans skuespil i filmserien udtaler han:  “Jeg er ekstremt flov over noget af mit skuespil! Men, ja… det er ligesom at spørge: ‘hvad tænker du om dine teenageår’?”

Når man tænker på at, han som sagt kun var 11, da den første film kom, så er vi da villige til at tilgive det, ifølge Radcliffe selv, lidt skrantende skuespil i starten af karrieren. Han har efterfølgende lavet ting, f.eks. filmen ‘Swiss Army Man’, hvor han viser at han i dag er kommet efter det.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: