‘Paddington 3’ har nu startet sin produktion

Af: Lou von Brockdorff

Bjørnen Paddington charmerede alle i de to første film, så det er derfor en dejlig nyhed at vi får ham at se igen i endnu en film.

Ifølge Variety har StudioCanal nu bekræftet, at arbejdet på det tredje kapitel om den elskelige bjørn er gået i gang. Dog er instruktøren Paul King, der instruerede de første to film i serien, ikke instruktør denne gang, men bare producer, da han har travlt med at lave Warner Bros.-filmen om den unge Willy Wonka.

Det vides derfor ikke hvem der bliver instruktør på den tredje ‘Paddington’-film.

De to første ‘Paddington’-film, der er en blanding af live-action og computeranimation, blev højst overraskende store publikumssucceser og anmelderdarlings, og formåede at blande live-action med computeranimation ganske perfekt.

Vi stødte første gang på Paddington i børnebøgerne fra 1958, som var skrevet af  Michael Bond. Efter den første bog blev et hit, endte det med en hel bogserie på over 20 bøger. Efterfølgende blev der i 1976 lavet en animeret serie om bjørnen. Og i 2014 vækkede man bjørnen til live igen med hans første spillefilm, som blev efterfulgt af endnu en film i 2017.

Det vides endnu ikke hvornår den tredje film ‘Paddington’-film får premiere.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: