Er du frisk på endnu en omgang ‘Ace Ventura’?

Af: Lou von Brockdorff

I sidste uge var Lørdagsklassikeren ‘Dum og Dummere’, med Jim Carrey. I denne uge har vi en nyhed om en 3’er, til nogle andre Carrey-klassikere.

‘Ace Ventura’-filmene, er måske nogle, sammen med ‘Dum og Dummere’, af Carreys mest kendte, og mest Carrey’ske film.

I den oprindelige film, ‘Ace Ventura: Pet Detective’ fra 1994, og også i efterfølgeren ‘Ace Ventura – Når naturen kalder’ fra 1995, spillede Carrey titelrollen: en lettere manisk, men charmerende detektiv, der efterforsker forbrydelser begået mod kæledyr.

Ifølge det amerikanske filmmedie Giant Freakin Robot så er ‘Ace Ventura 3’ netop nu i støbeskeen, men den nye film vil omhandle Venturas søn. Lige nu er Evan Peters, som er kendt fra ‘X-men’, ‘WandaVision’ og ‘American Horror Story’, rygtet til at spille rollen.

En tv-film blev faktisk produceret i 2009 om Venturas søn. Den hed ‘Ace Ventura: Pet Detective Jr.’, men blev sablet gevaldigt ned, og er endt med en score på 2.1 på Imdb.

Det er endnu ikke bekræftet om Peters, endeligt vil komme til at spille rollen. Men jeg må indrømme, at jeg sagtens kan se ham i den rolle, og han er lige nu et meget interessant bud.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: