Downton Abbey åbner snart dørene op for gæster igen!

Af: Lou von Brockdorff

Hitserien, som efterfølgende blev til en meget succesfuld film, kommer snart med endnu en film.

Produceren Gareth Neame har tidligere antydet, at et manuskript til ‘Downton Abbey 2’ er ved at blive udfærdiget, og det bekræftes nu af en af seriens stjerner foran kameraet, Hugh Bonneville, som både blev Emmy- og Golden Globe-nomineret for sin indsats i rollen som greven af Grantham, Robert Crawley.

I et interview med ET Canada sagde han: “Jeg har set manuskriptet!” og fortsætter: “Hvis alle, som tilbydes en vaccine, tager vaccinen, så kan vi lave filmen. Vi kommer til at lave filmen. Alt er så småt ved at falde på plads, men den her coronavirus flyver jo rundt. Indtil den er kommet under kontrol, kan vi ikke komme i gang.”

Bonneville bekræfter i øvrigt, at alle hans skuespillerkollegaer er ivrige efter at komme i gang, og at vi dermed får et gensyn, med alle dem vi kender fra serien og den første film. 

Man kan godt forstå der bliver lavet en fortsættelse, da den første film blev en kæmpe succes. Filmen indtjente, i 2019 da den kom, godt 185 mio. dollars på verdensplan, og havde blot kostet 20 mio. dollars at producere.

Det vides ikke endnu, hvornår filmen får premiere.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: