Chiwetel Ejiofor skal spille et rumvæsen i ny serie!

Af: Lou von Brockdorff

i 1976 spillede David Bowie alienen, som kom til jorden, forklædt som menneske – En rolle som Ejiofor nu overtager.

David Bowie er bedst kendt som en af verdens største sangere og musikere, men havde også en aktiv skuespilskarriere, som varede helt frem til hans død i 2016.

En af hans første store roller var som Alienmanden i filmen fra 1976, ‘Manden som kom ned på jorden’. Filmen blev instrueret af den legendariske Nicolas Roeg som instruerede ‘Rødt chok’ og ‘Walkabout’, og som døde i 2018. Filmen var baseret på Walter Tevis’ roman af samme navn. Historien omhandler et rumvæsen, som kommer fra en døende planet og besøger Jorden for at indsamle vand til sit lidende folk.

Filmen bliver nu nyfortolket i en serie-udgave, som bliver produceret af Paramounts streamingtjeneste, Paramount+, og vi ved nu af Chiwetel Ejiofor skal spille hovedrollen. Herhjemme kender vi nok bedst Ejiofor, for hans hovedrolle i ’12 years a Slave’, men han har været med i utroligt mange andre ting.

Ifølge en officiel synopsis vil serien udfolde sig under et vendepunkt i menneskehedens udvikling, hvor rumvæsnet (Ejiofor) både må konfrontere sin egen fortid og fastlægge menneskehedens fremtid.

Serien produceres og skrives af den sci-fi-garvede Alex Kurtzman, som p.t. er hovedansvarlig for ‘Star Trek’-franchisens kreative retning og tidligere har skrevet bl.a. spillefilmene ‘Star Trek’ og ‘Star Trek Into Darkness’.

Det vides endnu ikke hvornår vi kan forvente at se serien.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: