Gina Carano fyret fra ‘The Mandalorian’

Af: Lou von Brockdorff

Pågrund af kontroversielle tweets, bliver ‘The Mandalorian’-skuespilleren nu fyret fra serien og Lucasfilm.

Carano spiller i ‘The Mandalorian’ den tidligere lejesoldat Cara Dune. Men efter at Carano i den seneste tid er kommet med kontroversielle udmeldinger på diverse sociale medier, bliver hun ny fyret fra serien, og opsagt af Lucasfilm.

Gina Carano har på diverse sociale medier kommet med kontroversielle, kritiske udtalelser om transkønnede, maskepåbud, coronavirus og det seneste amerikanske præsidentvalg, hvor Carano har bakket op om udokumenterede påstande om valgfusk.

Senest har skuespilleren delt en TikTok-video hvori hun sammenligner det politiske klima i USA med nazi-Tyskland.

Onsdag stod en talsperson fra Lucasfilm så frem og kunne bekræfte, at Carano ikke længere var ansat af selskabet, og at der ingen planer var for at genoptage samarbejdet i fremtiden. Ifølge kilder var beslutningen omkring fyringen dog taget allerede måneder tilbage.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: