‘Black Widow’ får stadig biografpremiere

Af: Lou von Brockdorff

I en tid hvor mange film, og mange af Marvel og Disneys film får premiere online, holder Disney fast i ‘Black Widow’s biografpremiere.

Disneys administrerende direktør Bob Chapek har afkræftet rygterne om, at den kommende Marvel-film ‘Black Widow’ vil få premiere på deres streamingtjeneste Disney plus og bekræfter, at publikum får lov at se superheltefilmen i biograferne.

Film fra koncernen som ‘Mulan’ og ‘Sjæl’ har ellers fået deres premiere på Disney plus, istedet for i biografen, som det først var planlagt.

‘Black Widow’ følger den russiske superspion Natasha Romanoff i hendes tid mellem ‘Captain America: Civil War’ og ‘Avengers: Infinity War’ og bliver den anden film i Marvels Cinematiske Univers med en kvindelige superhelt i førertrøjen efter ‘Captain Marvel’.

Udover Scarlett Johansson er Rachel Weisz, Florence Pugh og David Habour med i filmen, som er instrueret af Cate Shortland, og forventes at få premiere den 6.maj.

Det sidste vi ellers så fra Marvel-universet er den fremragende Disney plus serier ‘WandaVision’, som du kan læse anmeldelsen af her https://citylights.dk/2021/01/28/wandavision-et-frisk-pust-til-marvel-universet/

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: