Årets Oscar-show, bliver som aldrig før

Af: Lou von Brockdorff

Ligesom mange andre ting, og mange andre prisuddelinger, bliver dette års Academy Awards også virtuelt.

Vi plejer at se de største stjerner, og skuespillere, gå op af den røde løber til Dolby Theatre, for at være en del af Oscarshowet. Men ligesom så mange andre ting, kommer det ikke til at ske i år.

Det Amerikanske Filmakademi, der står bag Oscar-uddelingen, har nemlig meddelt, at showet bliver live-streamet fra flere forskellige steder i USA og altså ikke kun fra Dolby Theatre i Los Angeles.

En talsperson skriver i en pressemeddelelse: ‘I det her unikke år, der har krævet så meget af så mange, er Akademiet fast besluttet på at præsentere et Oscar-show som intet andet, mens vi prioriterer folkesundheden og sikkerhed for alle involverede’.

Oscar-showet bliver afholdt den 25.april i år, hvor ‘Druk’, lige nu ser ud til at blive en af de nomineret film, for bedste udenlandske film. Så lad os håbe at vi får en livestream, og en jubelscene fra Danmark.

‘Druk’ er ihvertfaldt indtil nu blevet nomineret for bedste udenlandske film, ved alle de amerikanske prisuddelinger, og vandt samtidig de største priser ved den Europæiske filmfestival og ved dette års Robert festival.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: