Rygterne talte sandt: ‘Klovn’ vender tilbage

Af William Alkærsig Springer

De fleste var nok overraskede da TV2 i denne uge bekræftede, at Casper og Frank vender tilbage i en spritny sæson af folkeskatten ‘Klovn’. Første afsnit ruller ifølge planen ud til sommer på TV 2 Play.

Danskerne tænkte måske nok at den Casper og Frank var færdige med at kvaje sig efter de havde set ‘Klovn – The Final’ i biograferne. Det var egentlig også hensigten at franchiset skulle lukke og slukke, men nu har tingene ændret sig.

Det var kun sidste film

“Det handler om to ting. For det første har vi det utrolig sjovt, når vi laver ‘Klovn’, og for det andet var det så uforløst at lukke universet ned, da filmen blev taget af sidste forår”, fortæller Casper Christensen i en pressemeddelse sendt ud af TV 2.

De to komikere pointere dog at det blot var den sidste film, der kom på plakaterne sidste forår. “Med en sæson otte er vi også stille og roligt gået i gang med at lukke serieuniverset. Vi satser på at gøre det med manér”, siger Frank Hvam.

Hvad sæsonen kommer til at handle om må tiden vise. Det kan dog afsløres at temaer som skavanker, eventyr og seniorliv vil være i Centrum.

De bedste ‘Klovn’-afsnit har altid overgået filmene

Selvom duoen elsker at lave film er der ifølge dem noget helt særligt ved at have serien som format i deres univers.

“Der noget lækkert ved begge formater. Men det, der er fedt ved serieformatet, er, at man kan have fire store ideer i hvert afsnit. Og så er der også plads til at slå en skævert”, siger Casper Christensen.

Hvis man spørger Frank Hvam er der ingen tvivl om at, de bedste ‘Klovn’-afsnit altid har overgået filmene. “Og det siger ikke så lidt. Så derfor er nogle flere tv-afsnit den perfekte afslutning”, lyder det fra Frank Hvam.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: