Ny ‘Game of Thrones’ prequel i spil: ‘Tales of Dunk and Egg’ er i udvikling

Af: William Alkærsig springer

Der er godt nyt til nostalgisultne fans af Game of Thrones, som sandsynligvis får et glædeligt gensyn med endnu et spinoff i George R. R. Martins Univers.

Savner du Westeros? Jamen så er der godt nyt. For HBO premium har opstartet arbejdet på en ny serie i Game of Thrones-universet. Serien ‘Tales of Dunk and Egg’ kommer til at være baseret på George R. R. Martins ‘A Knight of the Seven Kingdoms’, som finder sted 100 år før begivenhederne i Game of Thrones.

Her vil man følge storslåede eventyr som den unge og naive ridder Ser Duncan (Dunk) og sin stille følgesvend Aegon V Targaryen (Egg) går igennem, inden Aegon har besat tronen og fået sin ven Duncan hyret som leder af den kongelige livvagt.

Selvom HBO og George R. R. Martin ikke vil kommentere på denne nyhed, fortæller flere kilder til varerity.com at HBO har denne spin-off som en høj prioritet.

Hvis dette projekt bliver en realitet, vil det være den anden prequel til dette univers efter serien ‘House of the Dragon’ som er estimeret til at debutere i 2022.
Inden man som hungrende tilhænger af verdenen af de syv kongeriger glæder sig for tidligt, er det ikke ultimativt besluttet om HBO, vil gå videre med serien.

Tilbage i 2019 fik en anden ‘Game of Thrones’-prequel en pilot-episode, men blev skrottet, så tiden vil vise om vi skal følge makkerparrets eventyr mod tronen på skærmen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: