Filmen om Willy Wonka, inden han blev chokolademagiker, har fået premieredato

Af: Lou von Brockdorff

Vi mødte første gang Willy Wonka i bogen, ‘Charlie og Chokoladefabrikken’ fra 1964, og derefter i filmen fra 1971. Næste gang vi ser ham er i en prequel til Roald Dahls historie.

Det er Warner Bros. som står bag filmen, de har haft i tankerne i flere år. Filmen skal handle om Willy Wonkas liv inden han bliver den karakter vi kender fra bogen, og som Gene Wilder, uddødeligegjorde i den første filmversion.

Tim Burton lavede i 2005 et remake af filmen med Johnny Depp i rollen som Willy Wonka, men i mine øjne er filmen ikke nær så god som den oprindelige film, og Depp er slet ikke lige så god som Wilder er i rollen.

Instruktøren på preduel-filmen bliver Paul King, som instruerede ‘Paddington’ fra 2017, og Både Timothée Chamalet og Tom Holland, er i spil til at spille hovedrollen. Men dette er stadig kun baseret på rygter.

Dog er det sikkert, at filmen lige nu står til at få premiere den 17.marts 2023. Der er derfor lang tid til vi får lov til at se filmen, men i mellemtiden kan man så få genopfrisket historien ved at se filmen fra 1971.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: