Steven Soderberg arbejder på efterfølgeren til Pandami-filmen ‘Contagion’.

Af: Lou von Brockdorff

Under Coronapandamien har filmen ‘Contagion’ fra 2011 været utroligt populær. Dette er blandt andet pga. dens meget relevante og ret præcise portrættering, af en verden som er ramt af en pandami.

Filmens instruktør Steven Soderberg, har fornyligt udtalt at han arbejder på en spirituel efterfølger til filmen ‘Contagion’, som forresten i 2020 har ligget i top 10 over de mest lejede film.

Filmen fra 2011 havde et fantastisk cast med b.la. Jude Law, Kate Winslet, Matt Damon og Gwyneth Paltrow, men det vides endnu ikke om nogle af disse stjerner vil vender tilbage i den nye film.

Steven Soderberg udtalte i podcasten, ‘Happy. sad. confused’: “Jeg arbejder på et projekt sammen med Scott Burns, som er en slags filosofisk efterfølger til “Contagion”, men i en anden kontekst. Du vil kunne se på filmene, at de matcher, men med meget forskellige hårfarver. Scott og jeg har snakket om, hvad den næste iteration af en “Contagion”-lignende historie er. Vi arbejder på det, men det skal have mere tid.”

Scott Z. Burns var også manuskriptforfatter på ‘Contagion’, og har derudover også arbejdet sammen med Soderberg på andre projekter.

Det vides ikke endnu hvornår Soderbergs efterfølger får premiere, eller begynder optagelser.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: