Kunne du tænke dig at spille et videospil, baseret på Christopher Nolans film?

Af: Lou von Brockdorff

For et par år siden, var der tanker om et Inception-videospil. Et som desværre aldrig blev til noget, men Nolan har ikke sluppet ideen.

Christopher Nolan har givet os mesterværker som ‘Dark Knight’-trilogien’, ‘Inception’, ‘Dunkirk’ og ‘Tenet’, men indtil videre har der ikke været spil baseret på nogle af filmene.

Det vil Nolan nu lave om på, og han vil give os mulighed for at dykke endnu mere ned i hans filmuniverser, igennem videospil. Det afslørede han selv under et intervirew med tv-værten Geoff Keighley.

Christopher Nolan sagde i interviewet: “Det er kompliceret og tager lang tid at lave film. Det er endnu mere kompliceret og tager endnu længere tid at lave videospil.”

Hvorefter han fortsætter: “Sådan som videospil-industrien fungerer… det er virkelig hårdt. Man skal ikke bare lave et autoriseret spil, som er forbundet til en film og bare udnytter filmens brand. Det skal være noget, der er stærkt i sig selv. Det er ikke en opgave, jeg ville tage let på, men det er helt afgjort noget, jeg er interesseret i at kaste mig ud i.”

Det var også under dette interview han afslørede tankerne om et ‘Inception’-spil, som florerede da filmen kom ud.

Det er måske en god ide at undersøge videospilsmarkedet for Nolan, da salget af spil er eksploderet her under Corona, hvorimod det har været et sløjt år for filmindustrien.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: