‘Dødbringende Våben 5’ er sat i produktion.

Af: Lou von Brockdorff

Richard Donner er i en alder af 90 , ikke ‘too old for this shit’, og vender tilbage som instruktør på ‘Dødbringende Våben 5’.

Det vil blive Donners første film siden 2006, hvor han vil vende tilbage som instruktør på hans 80-klassikere med Mel Gibson og Danny Glover. Det er samtidig også 22 år siden, at vi fik ‘Dødbringende Våben 4’.

Både Gibson og Glover vender også tilbage i rollerne som Martin Riggs og Roger Murtaugh, som nok stadig den dag i dag, er nogle af deres mest ikoniske roller.

Den første ‘Dødbringende Våben’- film udkom i 1987, og med den 5.film har Donner udtalt: “– Det her er den sidste. Det er både mit privilegie og pligt at afslutte det. Det er spændende, faktisk…. Hahaha! Det bliver den sidste, det lover jeg.

Indtil videre vides der ikke mere om castet, eller historien, udover at den kommer til at foregå i nutiden, med nogle aldrende hovedpersoner. Men det bliver uden tvivl spændende at se hvordan Donner, Gibson og Glover får afsluttet filmserien om Riggs og Murtaugh.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: