‘The Princess Switch: Switched Again’: Der er nu tre Vanessa Hudgens, og det er vist to for mange

Anmeldt af: India Nyrop-Larsen

Netflix spytter julefilm ud som aldrig før, og Vanessa Hudgens er blevet en del af deres faste julesortiment. Men måske burde både hun og Netflix stoppe mens legen er god.

“The Princess Switch: Switched Again” er toeren til “The Princess Switch”. Den første film omhandlede den rige hertuginde Margaret fra Montenaro (Vanessa Hudgens) som byttede plads med den spøjse amerikanske bager Stacy (Vanessa Hudgens). Her fandt de værdier i et andet socialt lag end deres eget og fandt “the true spirit of Christmas”. Nu er de tilbage igen, og man kan som seer tænke, hvordan kan man bygge videre på denne historie?

Det kan man ved, at der nu ikke kun er to Vanessa Hudgens, men simpelthen tre. Kongen af Montenaro er død, og Margaret skal arve tronen og hermed blive dronningen af Montenaro. Derfor har hende og hendes kæreste slået op, da det er åbenbart er for hårdt at date en royal. Dette ser Margarets onde kusine Fiona (Vanessa Hudgens), og hun vil derfor bytte plads med Margaret for at blive dronning. Hendes plan fejler dog, da hun ved et uheld bytter plads med Stacy. Oh the drama.

Det er den samme instruktør som til den første film, Mike Rohl. Hans filmografi viser en lang historik som instruktør på en række TV-Movies. Dette afspejles tydeligt i ‘The Princess Switch: Switched Again’ som bærer mange træk fra TV-movies, og er på sin vis en Streaming-movie. Vi har den platte humor, forudsigelige dialog, falske accenter og samtlige roller spillet af den samme skuespiller.

Jeg er kæmpe fan af jul. Jeg elsker alt julerelateret, og jeg mener oprigtigt at julen kan få det bedste frem i mennesker. Derfor elsker jeg også julefilm, og de universer de får skabt gennem kendte julesange, snemaskiner og lysende juletræer. Jeg er især fan af jule TV-movies, da de er forudsigelige og genkendelige – ligesom julen i sig selv er. Dog mener jeg, at der i ‘The Princess Switch: Switched Again’ manglede den ægte julestemning og juleånd.

Filmen gav mig ikke lyst til at bage pebernødder og drikke varm kakao, men modsat kedede den mig og jeg tjekkede flere gange hvor lang tid der var tilbage af filmen.

Jeg elskede den første film, den var alt hvad en dårlig/god julefilm skulle indebære. Derfor var der ingen grund til at fortsætte historien fra den første film, og Mike Rohl samt Netflix skulle have stoppet mens legen var god. Filmen får en chaplin, da det ikke er her du finder årets julestemning.

‘The Princess Switch: Switched Again’ Kan ses på Netflix

Du kan se traileren her: https://www.youtube.com/watch?v=f9OVdmIxkso

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: