‘Perfekte Steder 3’: Morsom og begavet

Anmeldt af: Susanne Schatz

Tv2 Zulu vender tilbage med deres originale ungdomsserie om Rose og Tobias og den svære kærlighed.

Vi har fulgt Roses (Sara Hjort Ditlevsen) og Tobias´ (Gustav Dyekjær Giese) kærlighedshistorie gennem 3 sæsoner på TV2 Zulu. Vi har fulgt relationen gennem deres opstart, at de trods alle udfordringer blev et par, flyttede sammen og frem til den første forelskelse dør ud, hvorefter man skal afklare om der er følelser nok, til at tage det næste skridt.

Jeg syntes, at forfatteren, tv-værten og stand up-komikeren Mikael Wulff er lykkes med at skabe en overraskende, god og underholdende serie, som holder gennem alle 3 sæsoner. Der er jo også en grund til at ‘Perfekte Steder’ 2018 blev nomineret til en Robert for årets korte tv-serie!

Kort tv-serie fordi afsnittene kun varer omkring 20 minutter, og der er heller ikke særlig mange – kun 14! Men man har valgt at indføre noget nyt, nemlig at hvert afsnit får en kort (1-2 minutter) ”tilføjelse”, hvor en detalje eller en scene bliver lidt mere beskrevet. Måske for at gøre serien mere interessant eller en ny måde at lave serier på, men for mig er det mest forvirrende. Hvorfor kunne det ikke bare blive en del af de ”normale” afsnit!?

Bortset fra dette lille kritikpunkt eller rettere sagt spørgsmålstegn kunne jeg rigtig godt lide, at serien indeholder mange forskellige lag, som fx op og nedtur i bedste veninders forhold, udfordringer ift. omgangen med ex-kærester, hvor meget forholdet til ens mor betyder, beslutninger omkring uddannelse og karriere. og om man tør forlade sin komfortzone, de trygge, men måske for kedelige og forudsigelige rammer.

Jeg synes at skuespillerne også er et godt valg: Sara Hjort Ditlevsen (kendt bl.a. fra ‘Rita’, ‘Forestillinger’, ‘Advokaten’) er den spontane, sjove, men samtidig også egocentriske Rose. Gustav Dyekjær Giese (kendt bl.a. fra ‘De forbandede år’, ‘Før frosten’, ‘Christian IV sidste rejse’) er den mere målrettede, ambitiøse fyr, alt kører godt for ham – bortset fra, at han føler sig lidt fanget i sit liv og lige præcis mangler det spontane. Det giver absolut mening, hvorfor de to falder for hinanden, men også at der følger kæmpe issues med i dette farvand!

Andre gode skuespillere er Andreas Vagn Jensen (kendt fra bl.a. ‘Strisser på Samsø’, ‘Advokaten’) som Tobias mor og Olivia Joof Lewerissa (kendt fra bl.a. ‘DNA’) som en af Roses bedste veninder.

Det var meget nemt for mig at sætte mig ind i karaktererne, og samtidig blev jeg også nysgerrig på, hvordan det ville udvikle sig for dem, såvel for hoved- som for bipersonerne.

‘Perfekte Steder’ er en let, men alligevel ikke overfladisk underholdning – jeg smilede og fik undervejs en lille tåre i øjenkrogen! Og jeg kan godt tænke mig at se mere til de forskellige charmerende og rørende karakterer!

En helt klar anbefaling (ikke kun til piger), men du skal helst se serien på ”en gang” (alle 3 sæsoner ligger på TV2Play) – det er den bedste måde at se serien på.

Du kan se traileren til ‘Perfekte Steder 3’ her: https://www.youtube.com/watch?v=DIzuYUaInZo

Sæson 3 har 15 afsnit med en spilletid på ca 20 minutter

‘Perfekte Steder’ sæson 3 kan ses på Tv2Play

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: