‘The Lovebirds’: Komediekrimi med et hjerte

Anmeldt af: Lou von Brockdorff

‘The Lovebirds’ er et godt bud på en let og underholdende komediekrimi til din hyggelige filmaften.

Leilana og Jibran er et par som har været sammen i mange år, men som nu er i krise. Samme aften de beslutter sig for at slå op møder de manden de vælger at kalde Moustache, som fortæller at han er politimand, og derefter bruger deres bil til at køre et cykelbud over gentagne gange. Da han forlader bilen tror et par forbipasserende at Leilana og Jibran er morderne og ringer til politiet. Leilana og Jibran frygter fra gerningstedet, men skaden er sket og parret er nu pludselig involveret i en sag som indeholder flere mord og mordforsøg, en konvolut med billeder, afpresning og en underligt kult. De må nu finde ud af at arbejde sammen igen for at overleve natten og samtidig prøve at opklare sagen og finde frem til Moustache igen.

’The Lovebirds’ er en af de, efterhånden, utallige originale Netflixproduktioner som er kommet ud. Den har Kumail Nanjiana som vi ellers kender fra ’Sillicon Valley’ og ’The Big Sick’ i rollen som Jibran og Issa Rae fra serien ’Insecure’ i rollen som Leilana. Nanjiana og Rae har en vanvittig god og charmerende kemi ligesom deres skuespil også er virkeligt charmerende. Man nyder at bruge selskab med de to personer og det bliver aldrig anstrengende eller overgearet, som mange nye komedier og komedie skuespilspræstationer kan være. Deres skuespil og kemi er klart hjertet i filmen og gør at den at lidt bedre end mange andre Netflixkomedier.

Filmen er skrevet og instrueret af Michael Showalter som også skrev ’Wet Hot American Summer’ og ’Wet Hot American Summer: Ten Years Later’. Han instruerede også ’The Big Sick’ som er en virkelig god og charmerende komedie. ’The Lovebirds’ er en ganske fin krimikomedie hvor tingene hænger godt sammen og det hele bliver bundet godt sammen til sidst. Der er nogle ret forudsigelige hændelser og der er nogle situationer som måske bliver lidt for skabet. Det er især også fordi nogle af de andre skuespiller giver præstationer som er lidt skabet og anstrengende.

Ligesom mange andre Netflixfilm er det ikke en vildt imponerende visuel film. Der er indimellem nogle flotte billeder og i forhold til en film som f.eks. ’The Wrong Missy’, virker det dog her som om der har været nogle talentfulde folk på som har vidst hvordan man kan lave flotte billeder. Men det er ikke så man falder bagover af begejstring.

I forhold til mange andre komedier, vi kan igen tage ’The Wrong Missy’ som eksempel, virker det også her som om der er nogen der har en kærlighed til filmmediet og komediegenren og der er derfor en fortælleglæde igennem filmen som gør det en dejlig oplevelse at se.

Det er dog ikke en film som man husker rigtigt bagefter. Handlingen er for let og selvom vores to hovedpersoner kommer ud i farlige situationer, tror vi aldrig rigtigt på at de er i fare. Men det er sjældent i komedier som denne at vores hovedpersoner for alvor er i fare og kommer rigtigt slemt og alvorligt til skade. Det er heller ikke en film hvor du som seere rigtigt får ændret dit syn på verdenen efter du har set den. Det er 90 minutters god underholdning og derefter tænker man ikke videre over den.

’The Lovebird’ egner sig fint som en film at se en fredag aften med noget fredagsslik eller popcorn hvis man bare skal underholdes lidt og se en film som sikkert pleaser de fleste.

‘The Lovebirds’ kan ses på Netflix

Du kan se traileren her: https://www.youtube.com/watch?v=YzPq8uVgLe8https://www.youtube.com/watch?v=YzPq8uVgLe8

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: