‘The Wrong Missy’: Måske er det uperfekte perfekt for dig

Anmeldt af: Lou von Brockdorff

Ny Adam Sandler komedie på Netflix er bestemt ikke et nyt komediemesterværk, men den kunne have været bedre end den er.

Tim møder på en blinddate kvinden Missy, som han syntes er upassende og forfærdelig og deres date slutter da også med at han forsøger at flygte ud gennem et badeværelsesvindue. Da han er besat af sin tidligere forlovede, foreslår hans kollega Nate at han begynder at date. I en lufthavn møder Tim den perfekte Melissa og bliver med det samme forgabt i hende, og da de finder ud at de har mange fælles interesser udveksler de telefonnumre. Kort efter skal Tim til Hawaii på en arbejdsweekend og Nate foreslår derfor at han invitere Melissa med. Tim gør dette, men i flyet på vej til Hawai opdager han at han i stedet er kommet til at invitere Missy med og han skal nu bruge en helt weekend med en kvinde som han ikke kan udholde,

Adam Sandler lavede for nogle år siden en aftale med Netflix om at producere en bunke film specielt til dem. Det har gjort at vi har fået filmene ‘Sandy Wexler’, ‘Murder Mystery’ og de absolut forfærdelige film ‘The Ridiculous 6’ og ‘The Do-Over’. Sandler er ikke med I ‘The wrong Missy’, men hans produktionsselskab Happy Madison har produceret filmen.

Istedet er det David Spade som spiller hovedrollen i ‘The Wrong Missy’. Han er egentligt ok og spiller meget nedtonet og hans præstation fortjener egentligt en bedre film. En del af de andre skuespillere er også ganske gode. Molly Sims som spiller Melissa er sød og charmerende og har god kemi med Spade, men Lauren Lapkus som spiller Missy ødelægger hver scene hun er med i. Hendes skuespil er niveauet over overspil og selvom hun nok er tænkt som den folkene skal grine mest af, falder alt dette til jorden med den forfærdelige og anstrengende præstation. Det er synd for jeg har set hende i ting hvor hun er er virkeligt god, men intet af dette talent bliver vist her.

Udover de to har Sandler fået nogle gengangere og familiemedlemmer fra hans tidligere film med, b.la. Rob Schneider og hans egen kone Jackie Sandler samt hans børn Sunny Sandler og Sadie Sandler og til sidst sin nevø Jared Sandler. Ligesom Lapkus er Rob Schneider, som engang var en god komedieskuespiller, også decideret elendig i sine scener. Heldigvis er han ikke særlig meget med.

Manus er skrevet af Chris Pappas og Kevin Barnnett der også skrev ‘The Do-Over’. Jeg ved ikke om Sandler har været med inde over manus, men humoren i ‘The Wrong Missy’ minder om meget af humoren i de seneste Sandler-film. Så mon ikke om han har haft en finger med i spillet. Han har dog overladt instruktørrollen til Tyler Spindel som også i et par år har været en del af Sandlergruppen og har spillet med i film som ‘Jack and Jill’ og ‘Centervagten’.

Man forstår godt at Sandler vil give sine venner og familie arbejde – det er da en smuk ting at gøre. Jeg vil bare ønske at han krævede en højere af kvalitet af disse mennesker. Der er potentiale i ‘The Wrong Missy’ og der er øjeblikke hvor filmen faktisk er ganske underholdende. Men desværre gør dårligt skuespil og dårlige jokes at disse øjeblikke bliver overskygget af alt det der ikke fungerer.

Visuelt ligner filmen de fleste andre Netflix film som kommer ud. Det er tydeligt at der ikke her er lagt vægt på det visuelle. Hverken i billederne eller i musik eller andet. Det virker meget som et bestillings produkt som bliver lavet for at please det publikum der bare vil have noget let og enkelt underholdning, og som er fuldstændigt ligeglade med billeder.

Der var engang hvor Sandler lavede gode komedier og han var også god i ‘Uncut Gems’ som kom sidste år, så for mig er det uforståeligt at en person som tydeligvis har et talent, ender med at lave dårlige film som dette. Desværre tror jeg dog ikke det bliver enden på denne slags film, for selvom de ikke er særlige gode, så er der virkeligt mange mennesker som ser dem.

Hvis man syntes det er sjovt at se en kvinde brække sig ud over andre eller en mand løbe rundt i et sort bodysuit eller se en mand få et akavet blowjob på et fly, eller se to personer der leger havfruer prøve at kommunikere under vand kan det være man syntes at ‘The Wrong Missy’ er sjov, desværre fungerede ingen af disse jokes for mig.

‘The Wrong Missy’ kan ses på Netflix

Du kan se traileren her: https://www.youtube.com/watch?v=2Cwaneq2w-4

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: