Enkelte gode øjeblikke og præstationer kan ikke redde ‘GG Horsens’

Anmeldt af: Lou von Brockdorff

Ny webserie, som kan ses på Youtube og tv2 Østjylland, tager udgangspunkt i E-sportsverdenen, og forsøger at give et humoristisk blik på sporten. 

E-sport er efterhånden gået hen og blevet en rigtig stor ting, hvor turneringerne bliver afholdt i arenaer, og de helt store E-sports stjerner tjener styrtende med penge, i form af præmiesummer og sponsorater. Der findes både turneringer indenfor Counterstrike, Fifa, World of Warcraft og mange andre ting. Det er en ny sportsgenre som skal tages seriøst og som vi nu skal til at forholde os til. Men hvordan vil det være hvis en middelaldrende mand i Horsens, beslutter sig for at starte sit eget E-sports hold, med en kvindelig spiller. Det giver Morten Vogt Urup et bud i den nye serie ‘GG Horsens’.

Sandra er en ung kvinde som læser jura og bor med sine overklasse forældre, som kun fokusere at hun skal være en 12-tals pige. Men Sandra har andre drømme, og bruger meget af sin tid at spille Counterstrike. Hun følger også nøje med i Counterstrike-turneringerisær når det danske hold, Team Badass spiller. Da Sandra får mulighed for at spille et map mod Team Badass, ender hun med at vinde over holdet og her får Henning, som er ejer og leder af et nyt hold, øjnene op for Sandras talenter. Han vælger derfor at give hende en plads sit hold, som er bemandet af en gruppe knap talentfulde spillere og Henning selv.

Morten Vogt Urup er manden bag den katastrofalt dårlige serieHedensted High’, da jeg fandt ud af at han var manden bag ‘GG Horsens’ tænkte jeg straks åh nej”. ‘Hedensted Higher en serie, hvor ellers talentfulde skuespillere spiller helt af helvede tildialogen er forfærdeligt leveret og utroværdig. Og samtidig er alt ekstremt overspillet og humoren falder helt til jorden.

‘GG Horsens’ er dog en lille smule bedre. Selvom skuespillet hos langt de fleste er overspillet og hverken karakterene eller dialogen virker troværdig. Der er dog enkelte lyspunkter – Jonas Schmidt er virkelig god som Henning, og spiller rollen perfekt kejtet og en smule patetisk. Anders Brink Madsen som spiller Sandras far giver også en god meget nedtonet præstation, og Julie Zangenberg som Sandra giver også en af de mindst irriterende præstationer.

Det er virkelig et stjerne cast som Vogt Urup har samlet, da det også består af Sofie Stougaard, Thomas Ernst, Pelle Emil Hebsgaard, Christian Fuhlendorff, Niels Olsen og Youtube-stjernerne Albert Dyrlund, Morten Münster og Casper Harding. Fælles for alle de skuespillere nævnt her, er at de overspiller til den store guldmedalje, de kan ikke levere deres jokes og alt omkring dem virker vanvittigt påtaget.

Det kan også være at det er de situationer deres karakterer bliver sat i, som gør at deres præstationer er dårlige. Igen virker historien, og de forskellige situationer, utroværdige og urealistiske og de fleste steder er der ikke antydning af smil fra seeren. 

Jeg har set de tre første afsnit, og selvom jeg det meste af tiden krummede tæer og havde lyst til at stoppe, var der lyspunkter og steder hvor jeg var underholdt. En af de bedste episoder  løbet af de tre afsnit, er en episode hos en rollespilsklub. Jeg har spillet lidt rollespil i min ungdom, og i den scene var der noget genkendelighed og nogle gode grin.

Desværre er den ene sjove scene, og de enkelte gode præstationer ikke nok til at jeg kan være begejstret over denne serie, og efter at have set de tre første afsnit har jeg ikke tænkt at se resten af serien.

‘GG Horsens’ kan ses på Youtube og Tv2 Østjylland

Der er 8 afsnit med en spilletid på 15-20 minutter

Traileren kan ses her: https://www.youtube.com/watch?v=YFmvvo9AgMQ

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: