Trailer ude til “Top Gun 2”

Af Adam Bouttai

Det er ikke til at sige om Berlin’s Oscar-vindende sang “Take My Breathe Away” kommer til at lyde på soundtracket til det næste Tom Cruise brag, men “Top Gun Anthem” slår med sikkerhed tonerne med lige dele nostalgi og modernitet, i en trailer som fans har ventet på i fire årtier.

Jerry Bruckheimer er tilbage som producer efter små tredive års fravær fra filmselskabet Paramount Pictures, hvor han grundlagde sin position som stjerne producer med sikre hits såsom “Flashdance” (1983), “Beverly Hills Cop” (1984) og selvfølgelig “Top Gun” (1986). 

Instruktøren bliver Joseph Kosinki, der igen skal puste nyt liv i en firser klassiker. Kosinki debuterede med fortsættelsen til “Tron”, “Tron Legacy” i 2010. Val Kilmer vender tilbage i rollen som Iceman, mens Ed Harris, Jennifer Connelly, Jon Hamm og Miles Teller, udfylder de resterende brikker i det stjernespækkede cast.

Tom Cruise er typisk garant for Blockbuster succeser. Når der tages højde for inflation er “Top Gun” dog Cruises ubetinget største succes i de nordamerikanske biografer, og alt andet lige vil “Top Gun: Maverick” blive en film, der trækker publikum til billetlugerne i hobetal.

“Top Gun: Maverick” har premiere d. 26. juni 2020.

https://www.youtube.com/watch?v=VfvI3md-fDI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: