“Avengers: Endgame” er historiens mest indtjenende film

Af Adam Bouttai

$ 2,79 milliarder er det tal “Avengers: Endgame” (2019) har ramt, og det betyder at James Camerons science-fiction Blockbuster “Avatar” (2009) ikke længere bestrider pladsen som filmhistoriens mest indbringende film. 

Nordamerika har været Marvel heltenes mest indbringende territorium med $ 853 millioner, mens det kinesiske marked har stået for $ 629 millioner. 

I en overgang lignede det at filmen ville komme til kort, men med en genudgivelse i sidste måned, har filmen sneget sig forbi Camerons gigant, der nåede at regere som nummer ét i ti år.

Den sidste installation i “Avengers” serien  har angiveligt kostet $ 321 Millioner. Selv med marketingsomkostninger er der ingen tvivl om at Avengers har været en god forretning for Disney, og det er uden at medregne det afledte merchandise-salg. 

Disney er dog slet ikke færdige med at dominere den amerikanske Box Office.  TheLion King”, har nemlig også vist sig at være skarp ved billetlugerne med en indtjening på $ 185 millioner i Nordamerika og $ 433 millioner på verdensplan i løbet af tre dage.

Kilder: Variety

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: