Kommende Batman film skaber skræk og væmmelse blandt inkarnerede Batman fans.

Af Kasper Ramussen

Virkeligheden vender tilbage til Batman fans: Twilight stjernen Robert Pattinson skal opstartes til en ny omgang Batman.

Den 25. juni 2021 skulle der efter sigende blive premiere på en ny omgang Batman. Men denne gang er millioner af fans gået amok i protest-indsamling: en Twilight stjerne som ”The Dark Knight”? Det kan vi ikke tolerere.

Det er jo bestemt ikke første gang at fans er blevet ufrivilligt tyndhårede, kan vi huske balladen med Michael Keaton i 1989? Robert Pattinson burde dog ikke modtage så massiv en hatecrime. Filmkendere vil vide at to film for horrorlegenden David Cronenberg og den absolut glimrende: ”Good Time” fra 2017, bevidner om en tidligere teenskuespiller på vej mod ret kurs.

Pattinson er som sagt blevet bekræftet som flagermusehelten, men flere ting er nu også kommet frem. Filmen bliver instrueret af ”Abernes Planet: Opgøret/Revolutionen” instruktør Matt Reeves, der jo som bekendt virkeligt gjorde det formidabelt. Desuden er det blevet ”spoilet”, at for første gang siden ”Batman vender tilbage” fra 1992, skulle vi kunne forvente et gensyn med Pingvinen og Catwoman.

Jeg er ligeglad med dem der siger at den eneste rigtige Batman var Adam West. Jeg GLÆDER mig batshit!

Kilder: imdb

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: