Flere Marvel vampyrhelte er på vej, men hvornår dykker den rigtige mørkets fyrste op?

Af Kasper Rasmussen

Marvel blodsugeren Morbius får amerikansk premiere 31. juli 2020 med Jared Leto i rollen som biokemikeren med den sjældne blodsygdom.

Der er i skrivende stund omsat for svimlende 18,6 billioner, ikke kroner nej DOLLARS, i MEGA-successen Marvel.

Dette giver naturligvis Marvel/Disney store muligheder for at grave sig så langt ned i deres tegneserieunivers de kan, for at finde flere obskure og ”glemte” perler.

Masser af X-Men spinoffs er på vej, De fantastiske fire er ENDELIG blevet en del af ”det rigtige Marvel”, Black Widow får solo film og så skulle vi også få flere Blade film. Wesley Snipes har allerede været ude og vise interesse.

Dette får så naturligvis ALLE Horror/Marvel-fans til at spørge med nyheden omkring Morbius: ” Hvor er Dracula?”. Nej det er ikke en joke. I 1972 udkom ”Draculas grav” skabt af Gerry Conway og Gene Colan.

Det var også samme år at Morbius dukkede op i Spiderman for første gang og senere fik vores mørke fyrste sit eget blad som også blev udgivet i Danmark. Desværre slog Dr. Strange greven ihjel i en særhistorie(se DEN historie vil vi GERNE have vist i Dr. Strange 3 tak!), selvom selveste Wolfman hjalp til.

Så hvad bliver det til Marvel? har Universal studios ‘Dracula’ rettighederne eller vil i ikke betale hvad Guillermo Del Toro syntes han er værd? Vi er mange der vil fjerne hvidløg i netto hvis det kan hjælpe!

Kilder: http://www.imdb.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: