Godt nyt til zombie fans. Tredje stand-alone serie af ’The Walking Dead’ annonceret

Kan du ikke få nok af The Walking Dead og Fear The Walking Dead? Så er der snart ekstra meget zombie gore.

Endnu en spin-off på den populære kult-zombie serie er på vej.

Franchisen er et af de mest profitable reklamemæssigt, og det er kun NFL, der har dyrere reklameslots. Samtidigt så faldt reklameindtægterne med små ni procent sidste år i forhold til 2017. Nu puster AMC så nyt liv i de i de levende døde i serien,der kort og godt kommer til at hedde ’Walking Dead’.

Protagonisterne bliver alt at dømme to kvindelige karaktere ifølge udtalelser fra AMC direktør Sarah Barnett til Variety.Udover Walking Dead’ kan du finde din yndlingszombie slayer, eller en af dem, Andrew Lincoln som Rick Grimes i hele tre TVfilm, som trøst for, at han ikke bliver at bliver at finde blandt castet i den 10. sæson af ”The Walking Dead’


Kilde Variety, Enews

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: