Disneys opkøb af Fox har gode fordele for Alien fans!

Så skulle det være bekræftet! Disney har planer om at udvide Alien-universet og ikke nok med det, der vil komme en r-rating på, altså en dansk tilladt over 15 år censur når produkterne en gang i fremtiden bliver præsenteret.

De fleste fans har nok sukket lidt over Ridley Scotts 2 prequelforsøg “Prometheus” og +”Alien: Covenant”, men noget tyder allerede på at Disney vil skrotte hans planer med at få afsluttet disse. De kommende film vil yderst tvivlsomt få det kendte Disney Tornerose logo klasket op inden filmenes start, det er nok et mere sikkert skøn med det gamle Fox logo.
Efter Disneys køb af Marvel, har studierne kunne bevise en sand sejr både kvalitetsmæssigt og salgsmæssigt, så denne udmelding er yderst positiv.
Der er også fra Disneys side udmeldt at flere Predator og Abernes Planet film er i støbeskeen!
Vi kan næsten allerede forestille os titlerne i IMAX formatet: “War for the planet Alien”, “Conquest for the last Predator”, “Resurrection: Hulk vs. Caesar”, “Luke´s battle on Planet Hulk”… Ja, mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser. Vi venter i spænding og ser hvad det fører med sig.

Kilde www.bloody-disgusting.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: