’Avengers: End Game’ slår alle forsalgsrekorder

Det er nu officielt. Måltbilletefterspørgsel er Avengers: End Game den mest hypede film nogensinde.

Captain Marvel (Brie Larsson), som bekendt spiller en vigtig rolle i “End Game!

Danske nyhedsmedier kunne i onsdags berette om biografservere, der blev sat på overarbejde, med timelange køer til følge, da billetsalget til det fjerde kapitel i Avengers serienblev skudt i gang.

Den store efterspørgsel har selvfølgelig allerede gjort sig bemærket i statistikkerne. Med 47.000 billetter reserveret og solgt på én enkelt dag, kan kino.dk berette om at rekorden for billetforsalg officielt er slået.

Det er dog langt fra kun på de danske breddegrader at hypentopper i forbindelse med den 22. Marvel Cinematic Universefilm. Den amerikanske filmblog og billetformidler Fandangomelder på Twitter om det største forsalg nogensinde. Avengers: End Game har dermed solgt fem gange flere billetter end forgængeren Avengers: Infinity War (2018) i løbet af den første uge i forsalg på Fandango. Noget tyder altså på at instruktørholdet Joe og Anthony Russo med Avengers: End Game slet ikke er færdig med at slå verdensrekorder.

Hvis du er natteravn og vil undgå enhver risiko for spoilers, så er der allerede midnatspremiere tirsdag d. 23. april klokken 23:59 i Imperial. Der er i skrivende stund stadig få billetter tilbage.

Avengers: End Game har premiere herhjemme onsdag. d. 24. april 2019.

Kilder: Fandango, Kino.dk, Twitter.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: