Sidste eventyr med Hikke og hans venner er en underholdende omgang

Anmeldt af Lou von Brockdorff

‘Sådan træner du din drage 3’ er en festlig og farverig film med ultraelskelige karakterer

I 3.omgang af ‘Sådan træner du din drage’ er der fred og ro på Berserkø. Vikingerne lever i fred med dragerne og Hikke og hans venner drager på togter for at befri drager som er blevet fanget. De store og noget klodset drager fylder dog meget på den lille ø. Da onde mennesker finder ud af at Hikke har en Natskygge beslutter de sig for at de vil fange Tandløs, og for at gøre det hyrer de dragejægeren Grimmel. Hans livsopgave er at udrydde Natskygge-drager og Tandløs er den sidste tilbage af sin art. For at redde Tandløs og andre drager må Hikke og hans venner rejse mod verdens yderste kant for at finde dragernes rige.

‘Sådan træner du din drage 3’ er en Dreamworks produktion og er sidste omgang med Hikke og hans venner. Den er ligesom de to første film instrueret af Dean DeBlois der fik sin instruktør debut med ‘Lilo og Stitch’.

Selvom filmen er en treer er den overraskende underholdende og føles på en måde stadig som en filmserier der har mange flere ideer. Det er måske ikke jordens mest originale handling og den er også rimeligt forudsigelig, men man er i så godt kompagni med indbyggerne på Berserkø at man nyder hvert øjeblik med dem.

Filmen er også væsentligt pænere, end i hvert fald den første film i serien. Man kan se at der alligevel er sket en del med animation de sidste 8 år og der er nogle imponerende og farverige scener.

Man kan vælge at se filmen både med engelske og danske stemmer og dette er en film hvor de danske stemmer fungerer lige så godt som de engelske stemmer. Det er et stærkt cast både på dansk og engelsk som giver de elskelige karakterer liv.

Det er som sagt ikke verdens mest originale ide og det er en handling man har set mange gange før og som mange kan forudsige. Men man er i virkeligt godt selskab med de elskelige og farverige karakterer så man kan sagtens bruge 105 minutter med dem.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: