Team Albert er en anstrengende og dårligt skrevet familiefilm

Anmeldt af: Lou von Brockdorff

Youtube-stjernen Albert Dyrlund tager nu skridtet fra at lave Youtube-videoer og sange til at have sin første hovedrolle i en spillefilm

I ‘Team Albert’ er Albert en ung mand der går i 3.g på Helsingør Gymnasium og som drømmer om at blive en superstjerne. Han er samtidig ikke en person som klarer sig særligt godt i skolen og som drømmer om at leve af at lave videoer på Youtube. Da de i klassen skal lave en uddannelsesplan for deres kommende uddannelsesliv, vælger Albert at præsentere sin plan om at blive stjerne. Hans lærer tror ikke på ideen, men giver Albert 24 timer til at få 30.000 views på Youtube. For at Albert skal nå målet har han brug for hjælp af sine to bedste venner og skal samtidig forsøge at imponere den nye og stenrige pige i klassen.

Det er Albert Dyrlund der spiller rollen som Albert i filmen. Albert Dyrlund er en af Danmarks største Youtube-stjerner og har over 160.000 abonnenter. Dette er hans spillefilmdebut som er produceret af Regner Grasten, der bl.a. Stod bag de gamle ‘Krummerne-film’, ‘Kærlighed ved første hik’ og alle ‘Anja og Viktor-filmene’.

‘Team Albert’ er instrueret af Frederik Nørgaard og er også skrevet af ham i samarbejder med spillefilmdebutanten Thor Wissing Lange. Og det er en god ide at tage fat i manuskriptet. Filmen er vandvittigt dårlig skrevet, hvor ingen replikker kommer naturligt og lyder heller ikke som noget, nogen kunne finde på at sige i virkeligheden. Det hjælper heller ikke at skuepillerne i filmen oven i det også spiller virkeligt dårligt.

Udover Albert Dyrlund, så spiller Marcuz Jess Petersen og Laura Kjær hans to bedste venner og Olivia Hahn Reichstein spiller den nye pige i klassen. I stedet for at replikkerne falder naturligt virker det virkeligt anstrengt og påtaget. Det er en skam at manus er så dårligt skrevet for det giver ikke skuespillerne en chance for at levere noget godt. Allerværst er det dog med Albert Dyrlund som spiller helt elendigt og man bliver meget hurtigt træt af hans rolle.

Jeg er måske for gammel til at følge denne form for Youtube-stjerner, for i stedet for at virke charmerende og interessante, og som en person man vil følge, så virker Albert ekstremt anstrengende og irriterende, og de videoer han laver i filmen til Youtube er overhovedet ikke sjove eller interessante.

Det er meget svært at finde noget i Team Albert’-karaktererne eller de anstrengende Youtube-videoer som bliver brugt i filmen der er bare en anelse charmerende. Det er også svært at finde en mening med hvorfor denne film overhovedet er lavet, da det er en fuldstændigt ligegyldig og anstrengende film.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: