Sascha Baron-Cohen gør det igen: Tilbage i topform!

Anmeldt af Martin Odgaard

  

Hvad end man husker ham som Ali G, Borat eller en af de helt andre geniale karakterer, så kender de fleste ham efter hånden – manden bag dem – nemlig Sashca Baron-Cohen. 

Nu er han efter en lille periode med filmroller, tilbage på Tv-skærmen med skæve karakterer og Satire TV i Showtime serien “Who is America”, hvor han tager tykt pis på alt fra Trump vælgere, politikere, modefolk og helt ”almindelige” amerikanere. I serien tager han nemlig og på skarpeste vis afbilleder Amerika anno 2018 og tager temperaturen på Trump-land og dets følger heraf. I en række skarpt skrevne karakterer, som han selv spiller på skarpeste vis og med komisk uset overskud. Som den israelske kommandosoldat og int-terror ekspert med radikale metoder, eller den filosofisk humanist. Førstnævnte er fascineret af vold og krig, mens den anden forsøger at mægle og mødes på midten med de forskellige modsætninger. De to karakter er blandt de skarpeste, da de fuldstændig tager de intetanende medvirkende folk – kendte som ukendte – totalt og helt uset ved næsen, i en sådan grad at man græder af grin og skraldgriner på en og samme tid.

Som i den absurd sjove del hvor Israel soldaten interviewer Dick Cheney, og får selvfølgelig både rost ham og taget det obligatoriske Dick-Pick. Det toppes med at Baron-Cohen i skikkelse af sin fiktive karakter, får Cheney til at signere hans waterboarding totur-instrument. Det havde Dick alligevel heller ikke gjort før.

Serien er produceret og sendt på den amerikanske station Showtime, som også i forvejen står bag Steven Colberg’s animations komedie “A Cartoon President”, som ligeledes tager tykt pis på “De fries land”, og det politiske Trump styre. Herhjemme kan den dog streames online på HBO Nordic.

“Who is America” kan som nævnt streames online på HBO Nordic, hvor de første 5 hylemorsomme episoder allerede ligger klar.

 

Serien kommer indtil videre op på 7 afsnit i alt.

Afsnittene har en længde på ca. 30 minutter

Se en lille forsmag her: Trailer: Who is America

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: