Intens og flot spændingsserie er landet på HBO Nordic.

Anmeldt af: Lou von Brockdorff

Ny krimiserie baseret på forfatteren Gillian Flynns bog fra 2006 ligger lige nu på Hbo Nordic og er en oplagt serie at se hvis man vil gemme sig foran skærmen her i sommervarmen.

Da der bliver myrdet to teenagepiger i journalisten Camille Preakers lille hjemby, bliver hun sendt tilbage for at dække mordene og opklaringen af mordene. Det er ikke en opgave som Camilla Preaker er begejstret for, da hun har et anstrengt forhold til sin mor og samtidig lige er blevet udskrevet fra et psykiatrisk hospital, hvor hun har forsøgt at få bearbejdet traumer fra sin barndom. Hun vender tilbage til byen og bliver varmt modtaget af de lokale, selvom genforeningen med hendes mor er lidt anstrengt. Hun flytter dog alligevel ind på sit gamle barndomsværelse og må her dække sagen, samtidig med at hun forsøger at bekæmpe sine egne dæmoner.

”Sharp Objects” er baseret på Gillian Flynns bog som udkom i 2006. Gillian Flynn er forfatteren som også skrev ”Gone Girl” bogen som blev filmatiseret i 2014 med Ben Affleck i hovedrollen. Hun skriver krimibøger som er intense og hvor der ofte er personer med som har hemmeligheder. Ligesom med ”Gone Girl” er ”Sharp Objects” en historie hvor meget bliver holdt tilbage og der bliver dannet historier i publikummets hoveder.

I ”Sharp Object” spiller Amy Adams Camilla Preaker og Patricia Clarkson spiller hendes mor. Det er to sindssygt dygtige skuespillerinder som kan bære roller der er tungere og mere komplekse. Deres sammenspil er også helt sublimt. Det er igen karakterer som holder meget tilbage og de gør det meget nedtonet og velspillet.

De er derudover flankeret af et virkeligt velspillende cast som supplerer de to skuespillerinder virkeligt godt.

Det er den erfarne serieproducer og forfatter Marti Noxon der står bag serien som hun har skrevet i samarbejde med Gillian Flynn. Hun har en lang række gode serier bag sig, især ”Buffy”, ”Glee”, ”Greys hvide verden” og ”Mad Men” er værd at nævne. ”Sharp Objects” lægger sig helt klart i den bedre ene af de serier hun står bag, da hun her har lavet en virkeligt god serier der er så spændende at man får lyst til at se det hele på en gang.

Der er i det hele taget ikke meget som der ikke fungerer i ”Sharp Objects”. Det er en ekstremt flot serier hvor både skuespillet og manus fungerer, og hvor alle på produktionen har gjort det bedste for at lave en god serie. Hvis man skal finde en god film at se i sommervarmen er ”Sharp Objects” et godt bud og den er kandidat til at blive en nyklassiker.

“Sharp Objects” kan nu ses på HBO Nordic

Afsnittene har en længde på imellem 50 0g 60 minutter

Serien er på 8 afsnit

Se trailer her: https://www.youtube.com/watch?v=_v8Fm3O8cp0

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: