Racer and the Jailbird starter godt men ender med at køre i ring

Anmeldt af: Lou von Brockdorff

Racer and the Jailbird har premiere 7.juni 2018

race

 

”Racer and the Jailbird” er fortællingen om den stormfulde romance imellem gentlemantyven Gino og den kvindelige racerkører Bénédicte. Gino er en flot elegant mand som falder lynhurtigt for Bénédicte efter deres første møde. De begynder hurtigt en voldsom kærlighedsaffære, men da et farligt kup i Bruxelles nærmer sig, begynder det unge par at indse at de måske ikke er så gode for hinanden, og deres liv og romance bliver sat på spil.

Det er Matthias Schoenaerts som spiller Gino og Adèle Exarchopoulos der spiller Bénédicte. Matthias Schoenarts fik sit store gennembrud i filmen ”Smagen af Rust og Ben”, og Adèle Exarchopulos fik sit gennembrud i ”Adeles liv”. Der er heller ikke en finger at sætte på deres præstationer, da de leverer stærke og tredimensionelle karakterer.

Michaël R.Roskam har instrueret ”Racer and the Jailbird”, og han har erfaring fra tidligere produktioner som Bullhead, hvor han også arbejdede sammen med Matthias Schoenaerts, og ”The Drop”. ”Racer and the Jailbird” er en visuelt  en flot film og den starter også godt ud med både at være flot, velspillet og charmerende.

Desværre holder dette ikke særligt længe for filmen. ”Racer and the Jailbird” ender hurtigt med at køre i ring og bliver en smule kedelig. Det er både fordi at handlingen ikke rigtigt kommer nogle vegne og der ender med af være for mange gentagelser. Det er en skam, for det gør også at man hurtigt mister interessen for karaktererne og for handlingen i filmen.

Filmen varer desværre også på den forkerte side af 2 timer. Spilletiden er på 130 minutter og det er i hvert fald 20-30 minutter for langt som gør at at man ender med at sidde meget af filmen og keder sig.

Der er en god ide bag ”Racer and the Jailbird” og fordi filmen starter så godt ud og er så flot, ønsker man at filmen kan holde det høje niveau, især fordi filmen starter ud med visuelt og fortællemæssigt at være noget for sig selv. Men desværre dør filmen ud, og det er især pga. den lange spilletid.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: